Honda baterijska kosačica HRG466XB

Cene sa PDV-om
104.990,00 RSD
Marka: Honda
Šifra artikla: HRG466XBSEEA
Kategorije: Baterijski program

Delite sa drugima:     

Kraljevska klasa u bežičnom konceptu

– Dugotrajna Li-jonska baterija
– Zaštita od pregrevanja motora
– Otporan na kišu
– Izuzetno tih rad bez vibracija
– Jednostavan za korišćenje

Sa svojom opremom, snagom i kompaktnim dimenzijama, HRG466 je Hondina najprodavanija kosačica na tržištu.
Sada takođe dolazi u AKU verziji. Snažni električni motor i originalni Honda Optiflov sistem takođe mogu da podnesu zaraslu ili čak mokru travu. Da. Stepen zaštite elektromotora od vode je IP54 i omogućava kosilici rad i u nepovoljnim vremenskim uslovima. Kontroleri su ergonomski i pregledno raspoređeni, što dodatno poboljšava lakoću rada i upravljanja, što je bez premca u svojoj klasi. Pogon je obezbeđen profesionalnim elektromotorom bez četkica od 36V montiranim u aluminijumskom kućištu i industrijskim kugličnim ležajevima. Ima snagu od 1,8 kW i obrtni moment od 6,0 Nm, elektromotor je jedan od najmoćnijih akumulatorskih pogona na tržištu i lako nadmašuje konkurentske elektromotore.

Motor je temperaturno uravnotežen i ne zahteva dodatno hlađenje ventilatorom, što ga čini izuzetno tihim i efikasnim. Dizajn višepolnog rotora obezbeđuje konstantan i stabilan rad motora, kako u neopterećenom stanju tako i pod opterećenjem. To znači da su efikasnost i kvalitet košenja i žetve savršeno izbalansirani, bez obzira na gustinu i visinu trave. ‘Rezervoar za gorivo’ za ovaj motor je baterija od 36 V u tri različita kapaciteta; 4 Ah, 6 Ah ili 9 Ah, koje koriste uglavnom profesionalni korisnici. Dizajn Li-Ion baterija obezbeđuje dug radni vek, a vek trajanja napona od 36 V je savršeno optimalan za maksimalne performanse i mogućnost prenosa maksimalne snage na elektromotor. Sa potpuno napunjenom baterijom od 6 Ah, kosačica može da kosi do 500 m 2 . Honda punjač puni 4 Ah za 35 minuta, 6 Ah za 55 minuta i 9 Ah za 77 minuta. Pogodno podesite visinu košenja travnjaka pomoću velike poluge na svakoj osovini. Kosilica se može koristiti na tri načina; košenje sa sakupljanjem, košenje bez sakupljanja i malčiranje. Patentirani Honda CLIP DIRECTOR™ sistem omogućava operateru da za jednu sekundu pretvori kosilicu u malčer i obrnuto. Ova kosilica je opremljena svim sigurnosnim funkcijama, uključujući sigurnosnu kočnicu za rotaciju sečiva, koja obezbeđuje da se rotacija sečiva prestane odmah kada se motor isključi. Robusna i kruta konstrukcija šasije pouzdano izdržava ogromnu snagu motora na rotacionom nožu za rezanje i, pored toga, apsorbuje što je moguće više vibracija koje se više ne prenose na upravljačku ručku kosilice. Rad je tada ugodniji. Ova Honda je dizajnirana za korisnike koji postavljaju visoke zahteve za tiho košenje bez emisija izduvnih gasova. Kada koristite bateriju od 9 Ah, kosilica može da kosi travnjak do 700 m 2 .

Fleksibilnost proizvoda leži u zamenljivosti i mogućnosti korišćenja baterije od kosilice i drugih Honda proizvoda marke Honda. Pametni brzi punjač pouzdano i brzo puni baterije kako bismo mogli da nastavimo sa radom.

Ovo je akumulatorska kosilica Honda IZI. Bezbedan, moćan, pouzdan, tih, ekonomičan i lak za upotrebu.

Karakteristike proizvoda

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia