Mio Standard motorna kopačica FV390

Na lageru
Cene sa PDV-om
139.990,00 RSD
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: FV390
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Delite sa drugima:     

Mio Standard Moto kopačica FV390 – Vaš baštenski alat.

Kopač FV390 je odličan partner za baštovane i baštovane entuzijaste. Dizajniran za širok spektar zadataka kao što su razbijanje zemlje, rahljenje bašte, oranje ili priprema kreveta za krompir, ovaj proizvod donosi inovaciju, performanse i svestranost u jednom alatu.

Pregled proizvoda: FV390 je odličan alat dizajniran za razbijanje zemlje, rahljenje bašte i oranje.

Tehničke specifikacije i inovacije: Ističe se novim mehaničkim menjačem sa 2 brzine napred i 1 brzinom unazad, koji je razvila kompanija Pubert iz Francuske. Izrađen je od legure aluminijuma i mašinski obrađenih čeličnih zupčanika.

Podesiva brzina i obrada tvrdih tla: Omogućava rad sa promenljivom brzinom koja se može podešavati korak po korak, od 28 do 165 obrtaja u minuti. Rotacioni noževi obezbeđuju odličnu obradu tvrdih tla.

Zaštita susednih useva i dubina obrade: Dodatni bočni diskovi brinu o zaštiti susednih useva tokom rada, dok FV390 omogućava pripremu zemljišta do impresivne dubine od 32 cm.

Prilagodljivost, upravljivost i sigurnost: Podesivi oslonac ima dvostruku funkciju, pogodan za tvrdu i meku podlogu. Eliptični volan poboljšava upravljivost i udobnost tokom obrade i lako se prilagođava korisniku. Pored toga, podesiva je bočno, što pomaže da se korisnik zadrži sa strane mašine, bez rizika da zagazi na obrađenu zemlju. Idealan je za rad u blizini zidova, živih ograda, ograda i slično.

Kultivator FV390 je pouzdan, moćan i lako prilagodljiv alat koji će se pobrinuti za odlično pripremljeno tlo za vaše baštenske projekte. Uz njegovu pomoć ćete postići profesionalne rezultate bez nepotrebnog zamora. Bez obzira na vaše baštenske potrebe, ispuniće vaša očekivanja i postati nezaobilazan deo vašeg baštenskog alata.

Karakteristike proizvoda

MarkaMio Standard
Radna sposobnostdo 500 m2
Masa58 kg
Broj brzina napred2
MotorHonda GP160
Snaga motora3,4 kW
Maks. Dubina oranja32 cm
Maks. Širina oranja85 cm
Zapremina163 ccm
Tip sečiva6 x 4 noževa

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia