Honda robot kosačica HRM 520

Cene sa PDV-om
329.990,00 RSD
Marka: Honda
Šifra artikla: HRM520K1EAE
Kategorije: Robotske kosačice, Uređenje okoliša, Kosačice

Delite sa drugima:     

Miimo se prilagođava vašoj bašti i vašem životu.

Miimo uspešno uređuje bilo koji oblik bašte, bez obzira na veličinu. Uspešno se kreće oko svih prepreka, oko bara, bazena, drveća, cvetnih leja i drugih prepreka. Možda vaša bašta ima oblast kojoj je potrebna posebna pažnja, ili imate prostor posvećen dečijoj igri ili zabavi prijatelja. Sa bilo kojom površinom, Miimo je nesumnjivo pravo rešenje.

ZAHTEVNA BAŠTA
Zahtevne bašte imaju mnogo prepreka, teren je neravan, ima drveća, a možda i bara. Preporučujemo Miimo 520 i Miimo 3000 za ovu vrstu bašte.

UNIFORMA BAŠTA
To su bašte pravih linija i kvadratnih površina kojima je lakše upravljati, bez obzira da li je teren neravan i ima prepreka. Za ovu vrstu bašte preporučujemo model Miimo 310.

PODEŠAVANJE OBRAZA KOŠNJE
Nasumični uzorak (1): najefikasniji za veće površine sa preprekama i za zahtevne bašte. Smerna šema košenja (2): najprikladnija za otvorene površine sa jednostavnim ravnim ivicama i malim brojem prepreka. Miimo takođe nudi kombinovano podešavanje oba modela košenja.

MIIMO PRILAGODI SE VAŠEM RASPOREDU
Možete podesiti vreme košenja za Miimo robota i odrediti koji deo bašte treba kositi. Možete ga podesiti da kosi samo određeni deo bašte ujutru, za popodne možete podesiti drugu površinu kojom se Miimo bavi u vreme koje podesite. Takođe možete da ga podesite da radi tiše, tako da nikome ne smeta vaš posao ako odlučite da ugostite goste u svojoj bašti popodne. Miimo može da radi i noću.

Karakteristike proizvoda

Radna sposobnost 125m²/h
Dimenzije (D × Š × V) 635 x 550 x 287 mm
Maksimalni nagib košnje 24° / 45%
Tezina 11,9 kg
Model Honda
Motor električni - Li-ion baterije
Kućište plastično
Tip baterije 22,2 V / 3,6 Ah
Visina kosenja 20 - 60 mm
Za površine do 3000 m²
Vreme košnjea sa 1 punjenjem 70 min
Veme punjenja 60 min
Širina košenja 220 mm

Pronadjite prodavca

Slični proizvodi

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia