Honda duvaljka lišća HHB 25D

Nema na lageru
Cene sa PDV-om
87.960,00 RSD
Marka: Honda
Šifra artikla: HHB25ET
Kategorije: Duvač za listova

Delite sa drugima:     

HHB 25 E duvaljka lišća – moćan, efikasan i ekološki prihvatljiv

Predstavljamo vam model HHB 25 E, koji kombinuje snagu, efikasnost i ekološki prihvatljiv rad za besprekorno uređenu baštu. Sa ovom duvaljkom moći ćete lako da čistite lišće, pokošenu travu i drugi otpad, a istovremeno vodite računa o čistoći okoline.

Napredni 4-taktni mikro motor: Opremljen naprednim 4-taktnim mikro-GKS 25 motorom sa zapreminom od 25 cm³, duvaljka lišća pruža izuzetnu snagu uz minimalnu potrošnju goriva. Snaga motora je 0,72 kV pri 7.000 obrtaja u minuti, što znači da će se duvaljka nositi i sa najzahtevnijim zadacima.

Efikasan rezervoar za gorivo: Sa zapreminom rezervoara za gorivo od 0,58 litara, moći ćete da radite dugo vremena bez zaustavljanja da dopunite gorivo.

Odgovarajuća brzina i protok vazduha za efikasnost: Brzina vazduha od 70 m/s i protok vazduha od 600 m³/h omogućavaju efikasno uklanjanje lišća, trave i otpada sa površine vaše bašte.

Kompaktan i jednostavan za upotrebu: sa dimenzijama od 335 mm k 265 mm k 370 mm, duvaljka je kompaktna i laka za rukovanje. Bez obzira na veličinu vaše bašte, lako ćete doći do uskih područja.

Mala težina za lakše opterećenje: sa težinom od 4,5 kg, duvaljka je izuzetno lagana, što omogućava udobno korišćenje bez previše napora.

Rad po životnu sredinu: Sa smanjenim nivoom buke od 102 dB(A), duvaljka vam omogućava da radite bez prekomerne buke, što je prijateljsko za vas i vašu okolinu.

Duvaljka HHB 25 E je odličan izbor za one koji traže snagu, efikasnost i brigu o životnoj sredini u svom vrtu. Sa ovom duvaljkom ćete bez napora voditi računa o uređenju svog okruženja.

Karakteristike proizvoda

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia