Honda motorni trimer UMK 450 X

Na lageru
Cene sa PDV-om
125.760,00 RSD
Marka: Honda
Šifra artikla: UMK450EXEET
Kategorije: Profesionalni trimeri, Uređenje okoliša, Motorni trimeri

Delite sa drugima:     

Honda profesionalni motorni trimer UMK 450 KSE ET – za savršen rad u bašti i na travnjacima

Tražite savršenu kombinaciju snage, udobnosti i performansi za profesionalno uređenje vaše bašte ili travnjaka? Predstavljamo vam Honda profesionalni motorni trimer UMK 450 KSE ET opremljen svim neophodnim funkcijama za održavanje visokokvalitetnih površina.

Eksplozivna snaga i pouzdanost: Hondin motor od 50 kubika nudi eksplozivno ubrzanje i veliki obrtni moment, obezbeđujući dosledne performanse čak i u najtežim uslovima. Bez obzira na izazove terena, ručaćete sa konstantnom efikasnošću.

Dvostruka ručka za udoban rad: uključena dvostruka ručka osigurava udoban rad i veću stabilnost tokom rada. Ovo vam daje bolju kontrolu i manje umora.

Udoban pojas za rame za manje opterećenje: Za još veću udobnost, uključen je udoban pojas za ramena koji smanjuje opterećenje tokom rada. Ovo će vam omogućiti da radite duže i efikasnije.

Višenamenska oprema za različite zadatke: Kosilica je opremljena glavom zavrtnja za precizno podrezivanje i nožem za travu za veće površine. Ovo vam daje fleksibilnost u zavisnosti od vrste posla.

Visoko efikasan motor za profesionalnu upotrebu: Sa 4-taktnim, OHC GKS50 motorom koji razvija 1,47 kV pri 7000 o/min, kosilica je spremna za sve zahtevne radne zadatke.

Antivibracioni prenos za bolje radno iskustvo: Honda UMK 450 KSE ET je opremljen antivibracionim prenosom koji smanjuje vibracije tokom rada, što omogućava udobniji i manje zamorni rad.

Honda UMK 450 KSE ET je vaše pouzdano rešenje za profesionalan rad u vašoj bašti ili travnjaku. Bez obzira na složenost zadatka, ova motorna kosilica će kositi sa preciznošću i omogućiti postizanje visokih standarda urednosti.

Karakteristike proizvoda

Motor4-taktni OHC
Radna zapremina (cm3)47.9
Model motoraGX50
Neto snaga motora (kw na o/min)1,47/7000
Zapremina rezorvoara za gorivo0.63
Zapremina motornog ulja (l)0.13
Tip prenosnikaCentrifugalno kvačilo s niskim stepenom vibracija
Tip osovineKosa
RučkaDvokraka
Opcioni priključci4-kraki nož I testerasti nož
UprtačDvostruki rameni, VEOMA udobni
Buka dB(A)*108
Dimenzije (d x š x v (mm))1820 x 671 x 590
Masa9
DodatnoAntivibraciona/ glava prenosnika za teške uslove rada

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia