Honda čistač snega HSS 1380ET

Nema na lageru
Cene sa PDV-om
749.990,00 RSD
Marka: Honda
Šifra artikla: HSS1380AET
Kategorije: Čišćenje snega, Freze za sneg

Delite sa drugima:     

Honda čistač snega: Efikasno upravljanje snegom tokom zime

Zimska sezona zahteva spremnost i pouzdane alate za upravljanje velikim snegom. Honda čistač snega je vaš odgovor na izazove snega, jer kombinuje snagu, sposobnost i praktičnost za efikasno uklanjanje snega sa vaših staza i površina.

Snažan motor za besprekoran rad: sa svojim srcem u obliku GKS390 motora, nudi izvanrednu snagu od 8,7 kV pri 3600 obrtaja u minuti. Ovaj motor je dizajniran za izdržljivost i pouzdanost, omogucÌavajucÌi mu da efikasno funkcioniše čak iu najizazovnijim zimskim uslovima.

Precizan menjač za potpunu kontrolu: Hidrostatički menjač omogucÌava precizno podešavanje brzine kretanja freze. Ovo cÌe vam dati potpunu kontrolu tokom rada, što doprinosi preciznom i ravnomernom uklanjanju snega.

Rukovanje velikim količinama snega: Sa kapacitetom mlevenja od 75 tona snega na sat, lako može da podnese vecÌe količine snega. MogucÌnost izbacivanja snega do 17 metara omogucÌava vam da uklonite sneg dalje od površine, što doprinosi čišcÌenju vašeg okruženja.

Praktična upotreba i jednostavno ručno pokretanje: Savršeni ručni starter omogucÌava brzo i pouzdano pokretanje freze, čak iu hladnim zimskim uslovima. Ovo olakšava početak i doprinosi nesmetanom toku rada.

Optimalna veličina i dimenzije: Sa širinom sečenja od 81 cm i visinom od 55 cm, Honda snežni ventilator postiže optimalnu ravnotežu između efikasnosti i agilnosti. Kompaktnih dimenzija (148,5 x 83,5 x 110,5 cm) omogucÌava lako manevrisanje čak i u ograničenim prostorima.

Bilo da se radi o vašem prilazu, trotoaru ili vecÌim površinama, ova freza je pouzdan i mocÌan partner za efikasno upravljanje snegom tokom zime. Sa funkcijama kao što su snažan motor, precizan menjač i sposobnost da se nosi sa velikim količinama snega, spreman je za sve izazove zime

Karakteristike proizvoda

Marka Honda
Dimenzije ( d x š x v) 148,5 x 83,5 x 123 cm
Dužina izbacivanja do 17 m
kapacitet čišćenja snega 75 t/h
Masa 125 kg
Menjač Hydrostat
Motor GX390
Snaga motora 8,7 kW – 3600/min
Kapaciteta rezervoara za gorivo 5,0 l
Visina čišćenja snega 55 cm
širina čišćenja snega 81 cm
Starter Ručni

Pronadjite prodavca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia